ronenmo.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Nicole

Wat mooi om zo jullie reis mee re mogen beleven....zo heb ik toch ook het idee gehad een beetje er bij aanwezig te zijn geweest!
Geniet vsn jullie laatste dag een een hele goede terugreis!

riny

Dank je wel ,voor jullie mooie verhalen !!!
Een goede thuisreis toegewenst.
Nico Greet en Riny

Edgar

Super Monique en Ron. Wat een verhalen en wat een mooi slot. Heb een hele goede terugreis. Ik hoop jullie spoedig weer te zien!

Gon

Opnieuw een prachtig verhaal. We willen jullie hartelijk bedanken, dat jullie ons lieten delen in alle mooie avonturen en we hopen dat jullie van een heerlijke stranddag genieten en na een onvergetelijke reis morgen een goede vlucht zullen hebben richting Nederland, dat koude kikkerlandje. Maar het allermooiste van deze vakantie (reis) is toch, dat jullie heelhuids en ongeschonden weer thuis komen. Welkom terug in Heerlen. Het thuisfront is vast en zeker blij om jullie weer in hun armen te sluiten! Liefs en lekker nagenieten!!!
Nogmaals bedankt, ook voor de mooie foto's!!!
Rien & Gon

Pepijn Go Local Travel

Hallo Monique en Ron,
Ik vond het een geweldige ervaring om jullie reis zo 'life' mee te kunnen beleven via jullie mooie verhalen.
Uiteraard hebben we de hele reis met veel plezier georganiseerd. Het is met deze blog ook wel duidelijk dat jullie er aantal bijzondere locaties tussen hebben staan!

Veel plezier vandaag nog op het strand en een goede reis morgen naar huis!

Groeten Pepijn

(O)pa Sjeng en Jesse

Prachtige verhalen!
Vroeger konden ik dit allemaal nog niet doen, maar als het mogelijk was had ik ik het zeker gedaan!

Ik ben blij als jullie weer heelhuids op Schiphol landen.

Groetjes

Trudi

Wat heerlijk om een paar dagen uit te rusten van al jullie avonturen op een Bounty eiland! Maar om nu meteen te gaan zwemmen met haaien en pijlstaartroggen.....hmmmm vind ik wat uitdagend. Maar wat gaaf als je zo van de natuur kan en mag genieten. Jullie zijn bevoorrechtte mensen (maar dat wisten we al). geniet van jullie laatste dag en een goede terugvlucht! bedankt Ron en Monique dat we op deze manier weer mee mochten genieten! liefs en dikke knuffel Trudi en Dick

Trudi

wow wat een genot om daar te mogen wandelen en zwemmen, nou ja zonder haai dan. Zou graag in de lava grot willen lopen of de leguanen willen zien machtig lijkt me dat. E.T. niet ontmoet zeker? wat imponerend is dat lava landschap hé? Daar geniet ik zo van op de Canarische eilanden! Klasse Monique om terug te varen! En dan met zijn allen buiten eten hoe gaaf is dat! Geniet nog van jullie laatste week dan doen wij dat ook. Liefs Trudi en Dick

Marianne

Wat een geweldige verhalen.Geniet nog maar lekker van jullie laatste dagen en een goede reis terug.

Gon

Wat een prachtig verhaal weer en Monique, je bent een kei. Jij zorgde er toch maar voor dat jullie veilig aan land kwamen. Rien zou zeggen: een "echte" de Wit!!!
Hij is trouwens wel een tikkeltje jaloers op jullie bij de ontmoeting met al die schildpadden en zijn fototoestel zou roodgloeiend worden met alle fotogenieke momenten die jullie zien.
We wensen jullie een fijne trip naar jullie laatste vakantiebestemming. Geniet er van, wij lezen wel wat jullie beleefden!!
Liefs, Rien & Gon

En o ja, tip: Rien spaart schildpadden.....

Sandra

Geniet nog van jullie avontuurlijke reis!

garrie

ik hoop dat ze met de boot beter IIS omgegaan dan met de auto sorry Monique geniet nog eens extra van de laatste week en dan weer terug naar home zweet home

Edgar

Ahoy, kapitein Monique. Was het nu een motorboot of een zeilboot? Want een oogje in het zeil houden op een motorboot is toch best bijzonder. Blijkbaar had de kapitein meer vertrouwen dan onze Ron.

Super verhaal weer. Geniet ook van de laatste trip!

Lillian en Peter

Geniet nog lekker van jullie laatste bestemming. Wat een prachtige foto's sturen jullie. Geweldig😘

René

Wat een fantastische ervaring met al die verschillende dieren, zoals die reuzenschildpad in zijn eigen leefomgeving. Ron moet ik mij zorgen maken om je, nu een zeeleeuw met Monique aan het flirten is. Verder ben ik wel heel nieuwsgierig naar jullie foto´s.
Nog heel veel plezier en heel huids thuis komen he.
René

Diana

Ron en Monique, mooie verhalen en wat een ervaringen hebben jullie opgedaan, geweldig, geniet nog van jullie reis, ik lees met plezier jullie verhalen!

Monique als je weer terug bent moeten we weer snel met de DAMM chicks afspreken om je verhalen en ervaringen te horen!😘

ben

Hoi Ron en Monique. Dat lijkt me wel echt een eiland voor mij met al die reptielen. En die verhalen van die zeeleeuwen en zeeschildpad, daar word ik wel echt jaloers van (maar wel op een gezonde manier natuurlijk hé!!). Ik ben zeer benieuwd naar de foto's! En zwemmen......daar ben ik ook niet zo goed in.....

ben

Hoi Ron en Monique,

Wat een geweldig verhaal weer. Deze week ga ik weer lang spa om hem deelgenoot te maken. Geniet nog met volle teugen daar!

Gon

Jullie zijn aanbeland in een echt paradijs en niet alleen voor reptielen zo te lezen. Want sjans met een zeeleeuw, ontmoetingen met een reuzeschildpad, een rode rotskrab en dan ook nog fel gekleurde vissen tegenkomen, dat overkomt jullie allemaal gewoon in november, het leest als een sprookje, prachtig daar op de Galapagos eilanden!!!! Geniet volop en schrijf het van jullie af, wij willen het wel lezen.... Maar wel een zwemvest aandoen s.v.p.
Groetjes van Rien & Gon

Constance

Kan maar een woord bedenken....WAANZINNIG.
Wel beetje oppassen hoor Ron, wordt steeds spannender!

Constance X

Trudi

Wat grandioos! Dit is een eiland voor fotografen! Ze komen gewoon naar je toe om op de foto te mogen. Wat moet dat fantastisch zijn Monique om naast een zeeleeuw te liggen zonnen, ik hoop wel dat je hem goed heb in gesmeerd. hahaha En Ron wat moet jij op het terug zwemmen na genoten hebben van het onderwater leven. Ben toch wel blij dat je geen haai bent tegen gekomen hoor. Liefs Trudi en Dick

Marjo

WoW jullie maken geweldige dingen mee! Wat een bijzondere reis, leuk voor ons om te lezen.
Groetjes en nog veel plezier:-)

Naud

Vroeger waren het de verhalen van Gullivers die je meenamen maar nu zijn het de verhael n van Ron en Monique die je meenemen in een fantastisch deel van de wereld. Genieten.

riny

Was zeker geen intercity !Heel goede vlucht,zal vast iets aan je ouders vertellen straks Monique.
Groetjes van ons hier .

Constance

Wat een waanzinnig reis zover... en dan hebben jullie de Galapagos eilanden nog te gaan..... Veel plezier xxx

Lillian Plantaz

Ron en Monique, geniet van de galapagos eilanden. Super afsluiting van een prachtige reis😀

Gon

Wat een indrukken in Ecuador hebben jullie te verwerken gekregen, wat een unieke en spectaculaire reis!
Dat moet een gigantisch prachtig fotoverslag worden, alleen in woorden en op schrift is het al geweldig om te lezen, laat staan de plaatjes erbij!
En nu naar de Galapagos Eilanden, we wensen jullie een goede vlucht en ook daar
een prachtige tijd. Geniet er van, wij kijken weer uit naar jullie verhaal!!!
Liefs en groetjes, Rien & Gon

Sandra

Wat een boeiende verhalen! Als ik het allemaal lees, begint het hier en daar te kriebelen om ook zo'n reis te gaan maken (of in ieder geval erover na te denken!). Geweldig, wat een belevenissen, dit draag je toch de rest van je leven met je mee. Dit nemen ze je nooit meer af. Toppie.

Geniet nog van het verder verloop van jullie reis.

Groet,
Sandra

Edgar

En dan ook nog naar de Galapagos. Wat een fantastische reis. Super om mee te lezen.

Trudi

Dat is wel een totaal andere treinreis dan hier in Nederland van Alphen naar Heerlen. Hoop dat jullie niet in de laatste wagon zaten. Zie de weekmarkt zo voor me.... wat kan jij het toch prachtig beeldend verwoorden Ron! of we erbij zijn! Wat fijn als je zo'n gids mee krijgt zal hier niet zo snel gebeuren. Wat bijzonder van die Vogeltjes maar ook wel bizar. nou ben benieuwd welke avonturen jullie op de Galapagos te wachten staan! Liefs Dick en Trudi

Opa Sjeng

Lotte heeft de verhalen voorgelezen, wat een mooie avonturen!

Tot snel! Groetjes Opa

Gon

Mooi, maar vermoeiend avontuur lijkt ons, jullie zijn weer lekker actief geweest. Hoop, dat het stof inmiddels uit jullie ogen is verdwenen, want jullie zullen morgen vast ogen tekort komen op de markt in Guamote! Geniet ervan en wij genieten mee...
Lies, Rien & Gon

Trudi

OOhh Heerlijk alweer een verhaal! Imanaja! Volgens mij gaat het heel goed met jullie! Tjonge wat een klimgeiten zijn jullie zeg, maar wat zal dat prachtig geweest zijn! En dan gewoon s"middags nog een klein tochtje erachter aan pff daar moet ik toch niet aan denken hoor. Wat leuk zo'n guesthouse en dat van een Belg hahaha! grapje ben nu al benieuwd hoe jullie fotoboek eruit komt te zien en of ik de verhalen er weer in herkend, van het "western dorpje"vast en zeker vooral als de stof net heeft opgewaaid! Lieverds geniet van al het moois dikke kus Trudi en Dick

Marlie en Willy

Wat een belevenissen!
We zagen ook de foto's op de app. Prachtig en verbazingwekkend! Ron en Monique gaan geen enkel avontuur uit de weg. Wees wel voorzichtig want anders hebben we straks nog minder pieten in de fabriek. We volgen jullie verhalen op de voet.
Veel liefs vaan de Sjaanderweeg

Trudi

zo eindelijk even tijd om het verhaal te lezen! Getsie wat eng Monique om onder de boot terecht te komen. Hebben jullie nog veel blauwe plekken opgelopen met het raften? Of viel dat wel mee? Het uitzicht zou ik graag willen zien maar niet vanaf de schommel, brrr zo hoog!!! De warmwaterbron Lijkt mij ook wel wat dat is vast en zeker erg lekker voor de spieren! Houden jullie het vanaf nu een beetje rustig....het is wel erg avontuurlijk en in mijn ogen toch ook wel wat risicovol wat jullie allemaal doen . Maar Ik denk dat jullie gezonde verstand vast wel de overhand heeft toch? Dikke knuffel Trudi en Dick

Annelies

Wat een ervaringen weer. Van enkele krijg ik wel de koude rillingen hoor. Jullie zijn dan ook echte diehards. Ik wacht met spanning op de foto's en ja Ron ook die met de geverfde haren e.d. Deze hangen we toch echt op kantoor op hoor, haha. Veel plezier nog verder. Ik wacht met smart op de volgende verhalen.

Peter en Lillian

Jeetje wat een bericht zeg maar wel ruig. Gelukkig is alles goed afgelopen. Weer een super ervaring voor jullie😀 Geniet lekker verder.

Gon

Proficiat, blij dat jullie er nog zijn!! Geweldig, dat jullie alle uitdagingen aangaan, in het wilde water en hoog in de lucht. Wel kippenvel als je het leest, wij houden het maar bij een (stort)douche en de schommels bovenop de Adam toren in Amsterdam zijn ons hoog genoeg. Voor ons zijn jullie echte helden, maar kom wel veilig terug!!!!
Liefs, geniet en ontspan in de warmwaterbronnen...
Rien & Gon

garrie

maar goed dat jullie zo goed hebben leren zwemmen bij zumum

Gon
reactie op: verhaal Banos

Wat een avonturen...
Gaaf, dat we dat allemaal mee kunnen beleven via jullie verhalen.
Als Floortje stopt met haar tv-programma 'Naar het eind van de wereld' kunnen jullie het zo van haar overnemen. Zelfs zonder beelden is het boeiend om te lezen, we zien het zo voor ons. Veel plezier met het vervolg van jullie reis, wij kijken er weer naar uit. Jullie zijn echt overal voor in....
Liefs, Rien & Gon

Trudi
reactie op: verhaal Banos

De "kleine" zal met de knuffel net zo blij zijn geweest als jullie met de mandarijnen denk ik! maar wat een belevenissen weer heerlijk als er ineens een gekleed persoon in de sauna komt zitten, ik had jullie reactie wel eens willen zien! De markt lijkt me prachtig! en het uitzicht op de berg ook met al die lichtjes beneden jullie maar of ik er zo'n busreis voor over had???? Ik weet het niet. maar van een berg af fietsen zou ik geloof ik wel doen als er maar goede remmen op zitten. Raften zal ook wel weer waanzinnig zijn hoop dat er geen ongelukkengebeuren! liefs Trudi en Dick

riny

Hoi Ron en Monique,
Nico vind het geweldig wat jullie allemaal meemaken!
Ik heb alles voorgelezen,zelfs de koffie nog niet gedronken.
Je kent hem niet terug, heeft nieuw gebit !1
Mirthy is gisteren geweest.

Groetjes van ons.

René

Hallo klimmers,

wat een waanzinnige mooie dag. Gelukkig hebben jullie beide van tocht en het schitterende uitzicht kunnen genieten.
De foto's zijn zo mooi dat er geen worden voor zijn.
Ik schat zomaar in dat er in de toekomst nog meer bergen beklommen gaan worden. Ron heeft er zover ik weet nog wel een paar op zijn wensen lijstje staan.
Ben benieuwd naar jullie volgende mooie ervaring.

garrie

het klinkt allemaal fantastisch de belevenissen zullen groot zijn en bedankt voor de geschiedenisles ik heb vandaag de oliemoliemolenberg op gefietst kijk uit en op naar de volgende belevenissen groetjes garrie

Gon

Wat een stoere waaghalzen en durfals zijn jullie!!!
Petje af, heeft die plotselinge hagelbui het rood er niet afgespoeld??
En Ron, moet er al iets worden geregeld met een manege in Heerlen, zodat jullie het paardrijden niet kunnen verleren... Monique is volgens ons echt wel een paardenmeisje en jij hoeft op zo'n Limburgs paard niet bang te zijn voor diepe ravijnen. Leuk idee, toch?
Veel plezier en op naar het volgende verhaal!
Geniet er van, liefs Rien & Gon

Trudi

Mijn hemel wat een bergbeklimmers zijn jullie en wat een bofkonten om s'morgens zo wakker te worden! Wat een hoogte verschillen zeg...knap hoor dat jullie het volbracht hebben. nou ben ik alleen benieuwd voor wie die stoopwafels waren ? Waarschijnlijk voor eigen gebruik, ik dacht echt die heb je nodig om iemand om te kopen of zo! Nou ik vind het super dat jullie op een paard klimmen...zou het echt nooit gedaan hebben en zeker niet langs een afgrond! fijn dat jullie dit zo fantastisch vinden ik geniet wel van jullie verhalen!! Liefs Trudi en Dick

Gon

Geweldig verhaal, rood is niet lelijk, het moet een echt indianengevoel hebben gegeven in zo'n vermomming. En met twee palmen door jullie gepoot blijven zij zich jullie ook goed herinneren. Mooi idee!!!
Liefs, we zijn weer benieuwd naar het vervolg van jullie avontuur.
Rien & Gon

Naud

Nu zullen jullie wel nieuwe inspiraties hebben opgedaan voor het komende carnavalsseizoen. Een outfit die niemand heeft. Heel bijzonder om tussen de lokale bevolking te leven.
Weer een mooi verhaal en ervaring erbij.
Op naar het volgende avontuur.
Groetjes Naud

Sandra Conemans

Alweer geweldig jullie spannende en mooie verhalen! Ik ben jaloers op jullie. Prachtig toch dat jullie dit met z'n tweeën allemaal mogen meemaken. Geniet ervan en ik kijk nu al uit naar jullie volgende verhaal.

Goed weekend!

Sandra

Trudi

Wat een machtige blog is dit weer. Nou je kan mij niet wijs maken dat Monique geen foto van jou gemaakt heeft Ron. Ben heel benieuwd ...zal je vast wel goed staan! En ach je kan altijd zeggen dat het een Indiaan is hahaha. Lijkt me lekker zo'n stoomkamer en wat fijn dat alles wat je nodig hebt zo maar rondom je hutje groeit.....scheelt een hoop gezeul met boodschappen tassen. Wat een bijzonder idee dat er over honderd jaar nog steeds twee palmen staan die jullie hebben geplant. lieverds blijf genieten en ons verrassen met jullie heerlijke verhalen. liefs Trudi en Dick

riny

Zondag is het weer met plezier jullie reisverslagen laten lezen en voorlezen,Monique je vader kijkt ernaar uit!!!
Groetjes !

Lotte

Haha nu ben ik toch wel benieuwd naar de foto`s!
Hopelijk blijft het rode haar nog even zitten haha.
Klinkt echt vet allemaal, veel plezier nog!

Groetjes Lottt

Edgar

Ah, nu ik nog eens op de foto op de app kijk herken ik je alsnog. Staat leuk hoor dat rode haar, gewoon zo houden. Ook handig dat je geen jasje hoeft te dragen bij die outfit!

jo en jeannette
reactie op: verhaal Mindo

met pa gaat het erg goed op dit moment

moet jullie de beste wensen overbrengen van hem

groene ster weer verloren

groeten en amuseer jullie
zal zeker wel lukken

Lotte
reactie op: verhaal Mindo

Klink goed, vooral het chocolade proeven! haha

Veel plezier nog en ook bij de indianen.

X Lotte

Marjo

Hallo Monique en Ron, wat een prachtige verhalen. Het lijkt wel Ron en Monique Into The Wild (in plaats van Johnny). Geniet ervan en pas goed op jullie zelf. Heel veel plezier. Veel liefs en groetjes uit Heerlen.

Timo en Scott
reactie op: verhaal Mindo

Veel plezier bij de indianen

Timo en Scott

Trudi
reactie op: verhaal Mindo

Waarom kan er nog geen stukje chocola via de computer gestuurd worden??? Tjonge wat vervelend om dat te moeten eten zeg. Het is wel weer 1 groot avontuur bij jullie ,in de kabelbaan en achter in een laadbak maar o wat lijkt me dat gaaf om te ontbijten met kolibries!! nou ik kijk alweer uit naar het verhaal bij de indianen, geniet ervan Ron en Monique! liefs van ons Trudien Dick

Gon
reactie op: verhaal Mindo

Goh jongens wat een originele ervaringen allemaal...
In een bakje aan de kabel naar de overkant, meehobbelen achter in een laadbak, lekker slapen in een yellow house en wakker worden met kolibries plus uitzicht op vulkanen en dan ook nog zonder schuldgevoel je bijna misselijk eten aan chocolade, want dat schijnt zelfs goed te zijn op die hoogte, hoe mooi wil je het hebben? Dit alles moet onvergetelijk zijn!
Nu op naar de indianen. Zijn al weer nieuwsgierig naar jullie nieuwe avonturen.
Ron & Monique geniet er van, wij verplaatsen ons in jullie verhalen, leuk!!!
Liefs, Rien & Gon

Sandra Conemans
reactie op: verhaal Mindo

Wat een geweldige ervaring om als een soort Rambo aan een kabel te hangen. Net als in de film ....
Veel plezier bij de indianen enne als je Winnetou tegenkomt geef hem een knuffel van mij. Wederom goede reis verder en geniet ervan. Ik verheug me nu alweer op jullie volgende reisverslag.

Pa
reactie op: verhaal Amazone

Hallo luitjes waar jullie nu zitten daar ben ik natuurlijk nog nooit geweest, en dat zal er ook nooit an komen. maar ik gun het jullie van harte. Wel zorgen dat jullie heelhuids terug komen, want als ik al die verhalen zo van ben hoor dan lijkt me dat toch wel een beetje gevaarlijk! Jammer dat ik dat niet samen met ma heb kunnen doen, maar zulke reizen waren er niet toen wij jong waren. Maar ik gun het jullie voor 100%, als jullie tevreden zijn ben ik het ook. Het wens jullie het allerbeste daar, wees voorzichtig met de slangen en de krokodillen en zorg dat jullie gezond weer teugkomen.

groeten van Pa uit Valkenburg

Harry
reactie op: verhaal Amazone

Zo zal Monique jou ook gevangen hebben, met een stukje vlees! Veel plezier verder🙂

Marianne

Top die verhalen van jullie.Leef helemaal met jullie mee, alleen het eten niet;)

René
reactie op: verhaal Amazone

Hallo luitjes,
een schitterend mooi verhaal. Bij het lezen krijg je het gevoel dat je er ook bij bent.
Wel triest dat er mensen/bedrijven zijn die zo slecht met de natuur om gaan.

Wacht met plezier op jullie volgende ervaring.

René.

René

Wat een fantastische ervaring. Toch wel iets anders dan in Nederland door de polder fietsen.
Hopelijk heeft Monique geen last gekregen van haar voet bij haar val. Gelukkig heerlijk kunnen bijkomen in een warmwaterbad.

Veel reis plezier.

René

riny

Dank jullie wel ,voor de mooie en avontuurlijke verhalen !!

Constance

Kan alleen maar denken aan dat lieve caviaatje:(
Maar ja, dat hoort nu eenmaal bij wereldreizen!

XXX

Constance
reactie op: verhaal Amazone

Jeetje wat gaaf en spannend tegelijk!
Gelukkig alles goed gegaanxxx

En weer verder genieten....

Gon

Dat was weer genieten van jullie verslag.
Had eigenlijk wel van jullie verwacht om zo'n insect of cavia met opgestoken pootjes als lekkernij uit te proberen. Aardig aangeboden toch van de indianen. Mooi om een stempel in je paspoort te krijgen van jullie aanwezigheid op de evenaar. Bofkonten!!
Dat kleurenpalet op de markt lijkt ons ook een prachtig schouwspel.
We zijn al weer benieuwd naar jullie volgende verhalen!
Geniet en be careful!!
Groetjes van Rien & Gon

Gon
reactie op: verhaal Amazone

Wat een prachtige avonturen, wat maken jullie veel mee!
Zou wel als vlinder op jullie schouder willen zitten om alles te zien en mee te beleven, heb dan altijd de mogelijkheid als het te eng wordt om weg te vliegen.
Schitterend, jongens, de verhalen zijn al fantastisch!
We blijven meegenieten!!!!
Liefs, Rien & Gon

Peter en Lillian

Weer een geweldig verhaal van jullie. Ik geniet ervan als ik het lees. Heel veel herkenning mbt de hoogte en je ademhaling. Geniet nog lekker van alles😘

Alexandra

Hey Monique en Ron , dat klinkt weer allemaal geweldig. Al moet ik zeggen dat het me een klein beetje tegenvalt dat jullie een welkomskadootje hebben afgeslagen. 😂😂 Het is jullie niet aangerekend mochten de equadorianen ooit jullie huis kunnen en willen bezoeken, ben ik wel benieuwd wat jullie voor hun in petto hebben. Want dat moet toch op zijn minst even orgineel en ijsbrekend zijn. Heel veel plezier nog. Kijk al uit naar jullie volgende verhalen😘

Monique Garry Brian en Sanne

Jullie kunnen altijd zeggen wij zijn op de evenaar geweest dat kunnen er niet veel zeggen

Lotte

Halloo,

Haha geen levende insect geprobeerd?
Echt een leuk verhaal en indrukwekkend van de evenaar!
Veel plezier nog.
XLotte

P.S. Ben als het goed is snel weer bereikbaar

Trudi

OO wat gaaf om bij de indianen te verblijven!! volgens mij had Dick nu graag bij jullie willen zijn die had de insecten niet afgeslagen hahaha. Wat leuk een openhaard in de slaapkamer, en dan nog een muziek wedstrijd wat zullen jullie genieten! Ben nu al benieuwd naar foto's van het kleuren palet van de markt! Cavia!!! ach die hebben wij als knuffel dier gehad! Wat bijzonder moet dat geweest zijn om op de evenaar te staan en dan ook het verschil van het draaien van de draaikolken te zien! Heerlijk blijf ons maar bestoken met jullie verhalen!! XXX Trudi en Dick

Trudi
reactie op: verhaal Amazone

wauw wat mooi om rose dolfijnen te zien! Toevallig van de week een programma gezien risky rivers, daar waren ze op de zelfde rivier toevallig ook op zoek naar kaaimannen en vingen ze met een touwtje een piranha's. Moet er niet aan denken dat jullie daar ook gevaren en gelopen hebben. Het geeft wel een goed beeld van waar jullie nu zitten. Ga gauw jullie volgende avontuur lezen had dit bericht even gemist geloof ik . Liefs Trudi en Dick

Sandra Conemans
reactie op: verhaal Amazone

Ik verheug me nu alweer op jullie volgende belevenis! Wat een verhalen! Veel plezier en geniet ervan. We missen Monique overigens wel op dinsdagnamiddag op onze wekelijkse cursus Engels. Heb je je huiswerk al gemaakt!?

Groeten Sandra

Peter en Lillian
reactie op: verhaal Amazone

Spannend Ron en Monique, super ervaringen allemaal. En thuis gaat het ook goed als ik de berichten van de kids lees😘Wachten weer op het volgende verhaal.

Ronald en Maureen
reactie op: verhaal Amazone

spannend allemaal lijkt wel een film groetjes

Jesse & Fraukje
reactie op: verhaal Amazone

Wat een avontuur! Gelukkig is de kano niet omgevallen.

Fraukje heeft net de strijk af dus m'n kleren zijn weer klaar voor een nieuwe week. ha - ha

Groetjes uit Heerlen

Myrthe
reactie op: verhaal Amazone

Gaaf verhaal mams en paps!
Kusjes

Vroomen
reactie op: verhaal Amazone

Wat een verhalen in water met enge vissen, slangen zal een onvergetelijke ervaring worden

We wachten op de volgende verhalen

Alexandra
reactie op: verhaal Quito

Goedemorgen,
Ik reageer een beetje laat omdat ik in eerste instantie jullie mailtje in de prullenbak had verplaatst( ik dacht dat het een reclame mailtje was) . Gelukkig heb ik Patrick ,die wist me te vertellen ,nadat ik mijn zorgen over geen berichtje had uitgesproken, dat jullie al veel eerder een mailtje hadden gestuurd.
Wouw wat mooi wat jullie hebben meegemaakt, de lange reis lijkt me minder maar is het wel meer dan waard. Ik ben benieuwd naar jullie nieuwe ervaringen. Geniet ervan, geniet ik vanuit Heerlen ook mee.

Mandy

Ron eerst een compliment over je geweldige schrijfstijl want het gevoel of ik er een beetje bij ben 😍 wat een avontuur en wat een belevenis ❤️ om voor altijd bij je te houden ! Monique doe je voorzichtig u golden girl 💪🏻 gelukkig goed afgelopen 🍀 en ja 😚 dat geloof ik dat zo’n warmwaterbad goed doet na zo’n downhill race 😃 Echte bikkels jullie 👊🏻 Benieuwd naar het volgend verslag 😍 hier is een stuk minder avontuur en in voorbereiding voor het verjaardagsfeestje van Emile 🎉🍺🎉 ik heb nu een 65 plusser in huis 🕺🏻 Yeaaahhhh 😃😉 Veel plezier jullie ! Lieve groetjes oet Mestreech 😘

Constance

Hahaha wat een verhaal weer - geweldig!
Nu nooit meer klagen over regen en modderspetters tijdens een wandeling in jullie mooie Limburg:):)

Schrok even dat Monique was gevallen, maar gelukkig weer meegevallen.

Zie weer uit naar de volgende verhalen....

Groetjes,
Constancexx

Annelies Erens

Leuke avonturen tot nu toe. Lees ze met veel plezier en kan niet wachten op de volgende. Monique doe je de volgende keer wel een beetje voorzichtiger. Geniet er maar van zo met z'n tweetjes.

groetjes
Annelies

jo en jeannette

leuk avontuur daar
zal het groot uitprinten zodat pa het hele bejaardenhuis kan vertellen van jullie avontuur daar

gaat een stuk beter met hem op dit moment, zelfs zeer positief
maak er een mooie vacantie van
en regel een oude nummerplaat als dat lukt

Nol Hendriks is voorgisteren overleden
groene ster verloren met 2-1

gr. Jo en Jeannette

Ronald en Maureen

Wauw, wat een avontuur! Heerlijk om na zo'n tocht lekker te badderen in de warmwaterbron. Leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen. Goede reis naar jullie volgende bestemming. Maar vooral genieten en veel plezier! Liefs Ronald en Maureen

Lotte

Dat ziet er leuk uit! Nog veel plezier daar! :)

XOXOX Lotte

Lillian en Peter

Geweldig jullie verhaal en wat een avontuur. Hopen dat het met Monique goed gaat😀 Nog of nog geen last van hoogteziekte want is best hoog zo te lezen. Geniet van jullie volgende bestemming😘

Sandra

Wauw wat een uitdaging! Petje af voor jullie twee. Oh wat lijkt me dat heerlijk, poedelen in zo'n warmwaterbron na zo'n intensieve tocht. Puur genieten toch! Nogmaals geweldig en een goede reis naar Colombia.

Pepijn, Go Local Travel

Hallo Ron en Monique, Heel leuk om jullie ervaringen van zo ´dichtbij´ mee te maken. Tja soms zit het mee en soms zit het tegen met het weer in de Andes. Gelukkig lees ik een positief avontuurlijk gehalte dus dan komt het altijd goed. Veel plezier in Cuyabeno!

Trudi

Wow wat een bikkels zijn jullie! Van jou wisten we het wel Ron maar dat Monique zich ook zo stoer gedraagt..... petje af Monique! Wat zullen jullie genoten hebben van de fietstocht en wat zal die picknick achter in de auto lekker hebben gesmaakt! Tot slot de warmwaterbron lekker voor jullie spieren hoop wel dat de schade bij Monique meevalt. En dan nu met frisse schoenen het vliegtuig in naar het volgende avontuur!!! dikke knuffel Trudi en Dick

Gon

Jongens, wat zijn jullie avontuurlijke keien, stoer en volhardend!!!!
Wat zullen jullie vies, verkleumd maar voldaan in die warme baden zijn opgewarmd.
Hopelijk zijn jullie schoenen niet gekrompen van het föhnen en kunnen jullie lekker gaan genieten van het regenwoud, houdt voor de zekerheid wel de föhn onder handbereik😉😉!!
Geniet van het volgende avontuur, wij zijn benieuwd.
(Wij gaan straks maar een doodgewoon rondje in de omgeving fietsen ....geen e-bikes hóór)😀
Liefs en groetjes, Rien & Gon

Harry

Wat een geweldig verhaal Ron en Monique, maar vooral: wat een sportieve dag met een forse dosis avontuur! Lekker om dan heerlijk te badderen in 40-graden water. En ook: wat een luxe dat jullie fris geföhnde schoenen kunnen aantrekken ;).
Geniet van het regenwoud!

Vroomen
reactie op: verhaal Quito

Klinkt mooi allemaal geniet ervan

Marjo
reactie op: verhaal Quito

Dat is alvast een goed begin, meteen de hoogte in!
Zo dicht bij de evenaar is het natuurlijk ook al vroeg donker denk ik. Dan kom je bijna tijd tekort overdag...mooie vakantie verder🙋🏼

riny
reactie op: verhaal Quito

Hoi Luitjes,wij hebben ook genoten van jullie verhaal !!!!!!
Geniet nog heel veel,van jullie reis.
Groetjes Greet Nico en Riny.

Gon
reactie op: verhaal Quito

Zo te lezen een prachtig begin van jullie reis, jullie komen vast ogen te kort met alle boeiende beelden.
Wij genieten mee en laten onze fantasie op jullie verhalen los, krijgen zo een echt vakantiegevoel.
Heel veel plezier en geniet met volle teugen.
Groetjes van Rien & Gon

Lillian en Peter

Monique en Ron, heel, heel veel plezier op jullie super reis. Wij volgen met heel veel aandacht😘